Ютюбърът Николай Караколев отново се изживя в ролята си на

...
Ютюбърът Николай Караколев отново се изживя в ролята си на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Г-н Караколев, престанете да унижавате България!

Ютюбърът Николай Караколев още веднъж се изживя в ролята си на " публицист " в Народното събрание, като се опита да подбуди спор с спорен въпрос по време на общия брифинг на ГЕРБ и ПП-ДБ в коридорите на Народното събрание.

Авторът на канала " Неудобните " взе първи думата от всички събрали се представители на медиите единствено с цел да попита Десислава Атанасова от ГЕРБ дали " ще има ли брак по американски и заповядаха ли ви от американското посолство да извършите коалиция с Политическа партия и Демократична България ".

Нелепият въпрос провокира острата, само че оправдана реакция на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов, който реши да му напомни действителността:

" Искам да отговоря на въпроса на господин Караколев. Престанете да унижавате България, доста ви апелирам. Ние като български политици имаме своите дефекти и ограничавания, само че компликацията на това, което виждате, е най-сигурното доказателство, че тук не става дума за някакви кукли на конци, които някои може да управлява, тъй като в случай че това беше действителността от дълго време щеше да има държавно управление ".

Иванов посочи, че в случай че отговорът на въпроса в действителност се състоеше от " натискане на едно копче и стартиране на някаква директива ", то сега надали страната щеше да се намира в политическа рецесия.

" Престанете да унижавате България с непрекъснатите клевети, че някакво посолство може да въздейства. Никакво посолство не може да въздейства и самата компликация на процеса е доказателството за това нещо ", обърна се Иванов към Караколев.

Съпредседателят на " Демократична България " беше безапелационен, че политическата рецесия сега е " органично българско събитие " и както проблемите, по този начин и решенията за тях, са дело единствено на българските политици.

Това е следващият случай на провокация от страна на Николай Караколев - някогашен кореспондент от малкия екран на Волен Сидеров, който в последните години се подвизава като създател на YouTube-канал, и в това качество има и акредитация за достъп до Народното събрание.

Запазената му марка е да " преследва " депутатите на Политическа партия и Демократична България и да им задава сходни нефактологични въпроси. Миналата седмицот конференция на обединяването.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР