Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски днес проведе първата среща с

...
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски днес проведе първата среща с
Коментари Харесай

Участниците в първата среща на Мицкоски с албанската коалиция ВЛЕН отказаха изявления

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски през днешния ден организира първата среща с албанската коалиция " ВЛЕН " на Арбен Таравари, съобщи БГНЕС.

" ВЛЕН " се сочи като главен сътрудник в бъдещия кабинет на победилата на парламентарните избори на 8-ми май ВМРО-ДПМНЕ.

Заедно с Мицкоски в срещата участваха и неговите заместници Александър Николоски, Владо Мисайловски, Тимчо Муцунски и Гордана Кочоска Димитриеска, както и началникът на кабинета му Владимир Нелоски. От страна на " ВЛЕН " с Таравари бяха Изет Меджити, Билал Касами и Африм Гаши.

Участниците отхвърлиха да вършат изказвания. След диалога от централата на Вътрешна македонска революционна организация - ДПМНЕ разпространиха малко известие в което се споделя, че " са контрактувани общите направления за съдействие на бъдещето държавно управление, което ще се основава върху три цели: евроинтеграция, ускорено икономическо развиване, битка против корупцията и престъпността, както и създаване на правова страна.

" Двете страни ще образуват преговорни екипи, които ще водят договарянията до тяхното завършване ", се споделя още в известието на ВМРО-ДПМНЕ.

Според " ВЛЕН " първата среща " вървяла в позитивна посока ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР