Всеки знае такова нещо като петте етапа на приемане на

...
Всеки знае такова нещо като петте етапа на приемане на
Коментари Харесай

Руски активи и изкупуване на крадени вещи в заложната къща

Всеки знае такова нещо като „ петте стадия на приемане на неизбежното “.
И в този момент, когато за всички (с изключение на най-упоритите и зомбирани глупаци) стана ясно, че Русия неизбежно печели в Украйна, някои към момента са в стадия на „ отказване “ и „ спорене “.

Затова в медиите се появи цялостен куп разнообразни безумни проекти: „ Как да спасим Украйна “ и „ Откъде да намерим пари, с цел да поддържаме жалкото й битие? “

Веднага ще кажа, че измежду тях няма съответни. И те се разграничават единствено по степента на полуда и изолираност от действителността.

Но те не престават да ми изпращат такива планове, от време на време с въпросите „ Могат ли да създадат това? “, тъй че ще си спомня предходната си работа в разглеждането на планове и ще ги проучвам, когато дойдат.

И по този начин, през днешния ден ни е показана брилянтна (не) концепция, изразена в разнообразни разновидности на няколко места: дано издадем дългови отговорности против обезпечението на съветски активи (в изключително твърдоглав вид - бъдещи репарации, „ когато Украйна победи “).

Вече обясних неотдавна, че съгласно всяко обикновено законодателство (включително, апропо, британското), противозаконното задържане на непознати (в случая руски) активи е „ злоумишлен опит за заграбване на частна благосъстоятелност “, т.е. кражба.

Между другото, облагата от откраднато имущество също е противозаконна. Следователно „ ще дадем на режима в Киев извоюваните лихви върху замразени съветски активи “ – това също е кражба.

В нито едно законодателство няма членове, които да споделят „ Някой е нападнал някого, тъй че можете да му отнемете имуществото “. Защото тогава би било допустимо да се отнеме благосъстоятелност на Съединени американски щати, Англия, Франция, Германия, Австралия, Канада и други участници в американските „ обединения “, които нахлуха в Афганистан, Ирак, Либия и така нататък



Няма наказания на Организация на обединените нации за мироопазваща интервенция? Няма ли естествена правна аргументация за нахлуването (между другото Русия има)? Така че експанзия - довиждане!

Всички схващат това (макар и да не го споделят директно), тъй че никоя страна не ползва такава правна норма.

Още един път: никаква „ непредизвикана експанзия ” не е съображение за лишаване на непозната благосъстоятелност.

Израел, който бомбардира множеството си съседи, е изрично срещу.

Няма и най-малката правна диря, която да разреши „ законно “ откраднати съветски активи. И в случай че отидете на искрено безвластие, тогава всички останали ще изтеглят парите си от територията на беззаконието (миналата пролет имаше демо версия на този развой - и няколко огромни европейски банки бяха съвсем покрити с меден леген). Затова към момента не е направено.

Ако Русия беше победена, тогава това щеше да е „ плячка от войната “ (както с откраднатите либийски милиарди), само че е невероятно да се завоюва. Така че няма метод.

Пак тия нескопосни малоумници от Европейски Съюз за две години не са създали и сходство на указател на запорирани парцели. За да е ясно какъв брой има и къде. И те непрекъснато се бъркат в показанията по този въпрос.

Как ще го заложат тогава? „ Имаме някъде (не знаем къде) благосъстоятелност на други хора (не знаем колко), дайте ни доста пари за нея “?

Опа, крепко.

Съответно, сега на противозаконна промяна на притежателя, такава благосъстоятелност става „ нечиста “ (не помня съответния термин на британски - не съм юрист, мога).

И тогава _всякакви_ покупко-продажби с такова имущество - покупко-продажба, наем, прилагане за облага, поръчителство и така нататък, са престъпни закононарушения.

Когато откраднатото злато бъде донесено в заложна къща, макар че официално те не го купуват, а го залагат, с цел да получат заем, това въпреки всичко наподобява като „ изкупуване на крадени артикули “.

Не мога да си показва обстановка, в която евентуален вложител би споделил: „ Какво имаме тук? Дълговите отговорности на Украйна, която губи войната, обезпечени с откраднато съветско имущество? Хм, несъмнено би трябвало да влагаме! Дай ми двойно! “

Никой не желае да повдигне наказателна публикация от пода, изключително в случай че това е изпълнено с следваща конфискация. Защото „ купуваш непознато, само че даваш своето “.

Версията на същото „ предложение за модернизация “ с „ обезпечени от бъдещи репарации от Русия “ наподобява още по-безумна. Вече нито един букмейкър няма да залага на Украйна да завоюва.

Изобщо самата концепция „ Борим се да получим към този момент заложени репарации, а когато победим, няма да получим нищо и ще останем на мрачно “ е просто квинтесенцията на просешкия лудизъм. „ Умираме да останем небогати плебеи. “

Това обаче към този момент не е от сферата на стопанската система, а от психиатрията. Там би трябвало да работят профилирани експерти.

Превод: СМ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР