Всеки дъх за Джони Деп е изкуство - познаваме го

...
Всеки дъх за Джони Деп е изкуство - познаваме го
Коментари Харесай

Kартините на Джони Деп се грабят като топъл хляб в Лондон

Всеки мирис за Джони Деп е изкуство - познаваме го най-вече като артист, по-късно и като музикант - китарист в няколко плана, само че геният му на художник до момента беше по-малко прочут. В дебютната си сбирка от картини "Friends & Heroes " той се концентрира върху хора, които познава добре и които са го въодушевили като персона. Всеки облик е интимно отражение на техния темперамент в очите на Джони, изображение на това по какъв начин те са се разкрили пред него. От неговия безценен другар Кийт Ричардс, който въодушеви маниерите на скандалния капитан Джак Спароу - Кийт играе татко му в "Карибски пирати ", през Боб Дилън, до Елизабет Тейлър и Ал Пачино.

Джони продаде принтове на творбите си за 3 млн. $ за броени часове, заяви "Sky news ".

Холивудският артист разгласи на своите 27 милиона почитатели в Инстаграм, че продава принтовете от поредицата си "Friends And Heroes ", която той е основал, посредством галерията "Castle Fine Art " в Ковънт Гардън в Лондон. След обявата на Деп в Инстаграм, която го демонстрира седнал пред картините, уебсайтът на галерията претърпя огромен трафик и се срина.

Експерти споделят, че в творбите му се вижда особено придвижване на "свободната ръка ".

Продадени са били всичките 780 копия, които бил подготвил, като по-малките рамкирани са вървели по близо 4000 паунда, а четирите съществени картини са изхарчени за 15 000 паунда.

"Винаги съм употребявал изкуството, с цел да изразя възприятията си, изключително към тези, които са най-важни за мен, като моето семейство, другари и хора, на които се удивлявам ", сподели Деп.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР