Тежка катастрофа спря движението за ГКПП Маказа. Това съобщиха от

...
Тежка катастрофа спря движението за ГКПП Маказа. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Зверска катастрофа спря движението за "Маказа", има много пострадали

Тежка злополука спря придвижването за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ". Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). " Временно е лимитирано придвижването по път I-5 Кърджали – Маказа в региона на с. Върхари, заради ПТП ", обявиха от АПИ. От там разясниха, че е въведен обходен маршрут през Момчилград.​

Появиха се и детайлности за тежкото меле. В сериозния сектор край село Върхари се е разиграла верижна злополука, съобщи 24rodopi.com.

Сблъскали са се две български и една румънска коли. Петима са потърпевши в пътния случай.

14-годишно румънче, което пътувало с родителите си за Гърция, е потърпевшо тежко. Има заплаха за живота му, чака се да бъде превозено до профилирана клиника в Пловдив или София, настояват незабавни медици.

Има краткотрайна организация на придвижването на основния път от Кърджали към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа “ в региона на село Върхари поради пътнотранспортно произшествие, оповестяват от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

Движението по основния път от Кърджали към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа “ се прави по маршрут от спирка " Джебел “ през Момчилград и село Градинка поради пътнотранспортно произшествие в региона на село Върхари.

Сигнал за злополуката сред три автомобила – " Фолксваген “, " БМВ “ и " Мерцедес “, е подаден тази заран в 8,45 часа, потвърдиха от полицията.

Районът е отцепен от полицейски екипи.

Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от РУ-Момчилград.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР