Дейвид Камерън беше принуден да защити Риши Сунак в неудобна

...
Дейвид Камерън беше принуден да защити Риши Сунак в неудобна
Коментари Харесай

Брутален момент Дейвид Камерън показа видео с мляко на Rishi Sunak и го попита дали торите имат нужда от нов лидер

Дейвид Камерън беше заставен да отбрани Риши Сунак в неуместна телевизионна замяна, откакто му беше показано видео на TikTok, на което той налива мляко.

Външният министър беше разпитан по отношение на информационните умения на премиера от водещия на Sky News сър Тревър Филипс, който попита дали господин Сунак е в положение да съобщи посланието си. На лорд Камерън беше казано, че личните му видеоклипове в обществените медии са в „ друг клас “ от този на неговия началник.

Сър Тревър пусна клип на господин Сунак, който злорадства за съкращаването си от националното обезпечаване - като налива мляко в стъклена чаша с £900, надраскани в профил. Видеото беше необятно осмивано, когато беше споделено предишния месец. За разлика от това, на феновете първо беше показано видео в обществените медии на авторитетно изглеждащ лорд Камерън, който разказва рисковете, пред които е изправен светът.

Във видеото на господин Сунак музиката свири, до момента в който министър председателят сяда, налива доста мляко в чиста чаша кафе, усми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР