Все още без следа от 25-годишния Емил Боев, който изчезна

...
Все още без следа от 25-годишния Емил Боев, който изчезна
Коментари Харесай

Някой може да прикрива информация за изчезналия на Сурва Емил Боев, смята брат му

Все още без диря от 25-годишния Емил Боев, който изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник. Всички доброволци сменят тактиката по търсене и към този момент ще търсят мъжа в града вместо в покрайнините му.

В изявление за Българска национална телевизия братът на Емил - Мартин Боев, показа, че има опция някой да прикрива информация за брат му.

" Шести ден няма диря от него. Все едно се е изпарил от лицето на земята. Няма по какъв начин брат ми да се укрива в случай, че цяла България го търси ", споделя той.

Преди дни близки на Емил оповестиха за възможна нова диря от него и настояват, че той е бил засечен на видеокамера и записите от нея демонстрират, че изчезналият е тръгнал в посока към гората. От Министерство на вътрешните работи обаче обявиха, че нямат публично подадена информация за това.

Брат му споделя пред Българска национална телевизия, че това е последната диря, която имат от него. Районът към къщата, която се вижда на фрагментите, е бил обходен, само че без резултат.

Емил е забелязан за последно към 3 сутринта в петък против събота (28 сутринта) без телефон на кукерския фестивал “Сурва ” в Перник. А автомобилът му е бил отключен. Oттогава никой няма контакт с него и той е разгласен за търсене. За последно се е чул с майка си часове преди да замине от София за събитието.

Той е скейт инструктор и живее в София. Мартин насочва зов към жителите на Перник да спомагат в издирването, защото считат да го търсят във всеки блок, улица и даже изби и шахти.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР