Време е мафията да излезе от нашия живот и да

...
Време е мафията да излезе от нашия живот и да
Коментари Харесай

Лорер: Време е мафията да излезе от нашия живот и да тръгнем с бързи стъпки към Европа

Време е мафията да излезе от нашия живот и да тръгнем с бързи стъпки към Европа. Това съобщи министърът на нововъведенията Даниел Лорер по време на митингът, който се организира пред Народното събрание и е в поддръжка на кабинета “Петков ". 

" Тук се ражда новата България. Този преход, който стартира преди 30 години, е време да го приключим. Време е мафията и задкулисието да излязат от нашия живот и да тръгнем по пътя към Европа. Път, който толкоз време се чудим дали да го поемем.

По-рано министър Лорер взе присъединяване в предаването на bTV  " Лице в лице “, Там той съобщи: Слави Трифонов сътвори събитие в шоубизнеса и отчаяние в политиката. Сега идва предизвестеният завършек на " ИТН “.

Той добави, че хората в Има Такъв Народ, които имат чиста концепция, ще гласоподават за оставането на кабинета.

" Аз имам вяра, че в българския парламент, както в обединението, по този начин и в някогашната коалиция, по този начин и в опозицията, има депутати, които са виновни пред своите гласоподаватели. Аз разгадавам, че тези хора ще имат смелостта при гласуването да кажат доста се извиняваме, само че да хвърляме страната в безпорядък е закононарушение “, сподели Лорер.

На въпрос дали " Продължаваме промяната “ ще работят с ГЕРБ-СДС, Лорер изрично отхвърли. " Това, че Борисов е обрисувал с кого би работил е отлично, само че ние имаме доста ясна линия. Ние работим с хора, които имат вяра в това, което България би трябвало да свърши. Не можем да преговаряме с партии, които въплъщават неналичието на правда в последното десетилетие “, сподели Лорер.

Относно позицията на президента Румен Радев за политическата обстановка в страната, Лорер сподели, че президентството избира да преповтаря тезите на опозицията.

" Президентът би трябвало да знае, че Народното събрание не е магазин. Единственото значимо е съвестта “, сподели Лорер.

Министърът дефинира тематиката за Северна Македония като " най-удобната дъвка в цялата страна “. " За първи път Европа застава на страната на единия от договарящите и споделя, че българската позиция е вярна и Европейски Съюз ще стане поръчител “, добави Лорер.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР