Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа край Аксаково по

...
Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа край Аксаково по
Коментари Харесай

Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа край Аксаково, няма идея защо е преасфалтирано

Кирил Петков разяснява в елементи трагичната злополука край Аксаково по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Когато седите на задната седалка и сте на конферентен диалог, и дори не знаете какво се случва с придвижването, излизате, с помощта на пожарникарите и на екипите на Бърза помощ, отваряте оптимално бързо вратите, изкарвате дамата - доста съжаляваме, изричаме големи съболезнования на околните... ", разяснява Петков.

Припомняме, че през днешния ден стана ясно, че секторът на съдбовния случай е изненадващо преасфалтиран без да се даде съответна причина за това. Медии не бяха позволени до мястото по-рано. Жител на Аксаково описа пред " Фокус " , че това извънредно доста го е изненадало, тъй като има други места, които към момента чакат неотложен ремонт, а в това време се асфалтира единствено този въпросен сектор.

" Аз на всеки 3 часа се интересувам за положението на дамата и дали мога с нещо да оказа помощ. Нямам никаква концепция кой защо асфалтира и по какъв начин ", сподели по този мотив Петков.

Съпредседателят на Политическа партия не даде повече детайлности за случилото се, макар че бе запитан от публицист дали е видял километража и с какъв брой тъкмо се е движил автомобилът на НСО.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР