Съпругата на заместник-началник на пощата, който почина, преди той да

...
Съпругата на заместник-началник на пощата, който почина, преди той да
Коментари Харесай

Молба на вдовицата за скандала в пощенската служба за отговори като покойния съпруг, унищожен от фалшиви обвинения

Съпругата на заместник-началник на пощата, който умря, преди той да почисти името си в абсурда с ИТ Horizon, желае някогашната шефка на пощенската работа Паула Венелс с цел да изясни за какво се е случило.

82-годишната Марион Холмс споделя, че брачният партньор Питър е бил погубен от подправените обвинявания, че е откраднал £46 000 от клона, който ръководи. Той умря от мозъчен израстък, към момента малтретиран от правосъдната присъда, която в никакъв случай не е заслужавал.

От през днешния ден някогашният основен изпълнителен шеф на Post Office госпожа Vennells би трябвало да бъде разпитван в продължение на три дни като част от следствието на Хоризонт скандал. Марион сподели: „ Искам да мога да я погледна в очите и да видя какво мисли.

„ Мисля, че ще бъда сърдит повече от всичко. Просто желая да знам за какво. Искам да знам за какво се случи всичко това. За облага ли беше? Беше ли незнание? Трудно бих го намерил. “

Пенсионираният англикански духовник госпожа Венълс, на 65 години, заемаше най-високата служба в пощата от 2012 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР