Интересна е причината за задръстванията, които се получават заради камионите

...
Интересна е причината за задръстванията, които се получават заради камионите
Коментари Харесай

Вижте причината за задръстванията заради камионите на чистотата във Варна

Интересна е повода за тапите, които се получават поради камионите на сметопочистващите компании. Тя е обвързвана с варненци, които в желанието си да създадат нещо положително за бедните хора, предизвикват дискомфорт на други. Като оставят обувки и дрешки върху казаните, те си мислят, че ще оказват помощ на лица в потребност. Камионът обаче е екипиран със специфична инсталация, която не разрешава закачването на контейнера, когато върху него има оставен предмет. Това принуждава водачът да го отстрани. Така се забавя работата, образуват се опашки зад транспортното средство, и изнервените шофьори почват да натискат клаксоните.

Най-правилно е в случай че имате здрави обувки или дрешки, които не желаете да изхвърлите, а да влязат в потребност на обществено слаби хора, е да ги оставите настрана или да ги пуснете в профилираните контейнери за облекло, обясниха осведомени.

Тези дни стана ясно, че Община Варна приготвя и осведомителна акция за отговорно изхвърляне на боклуци. Тя ще бъде придружена от нови регламенти за сметосъбиране и сметоизвозване. Ще се подчертава върху засилен надзор към съдовете за събиране на боклуци както за компании, по този начин и за жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР