Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост

...
Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост
Коментари Харесай

Защо Кейт не носи брачната си халка

Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост може да определим това, което се случи със фотографията на Кейт Мидълтън за Деня на майката. В опит да потуши интереса към това какво се случва с нея, принцесата на Уелс провокира същинска стихия.
 Кейт Мидълтън и тайното й овакантяване на замъка Уиндзор в Деня на Общността на нациите
Тайното изплъзване на Кейт Мидълтън

Къде отиде принцесата в Деня на Общността на нациите

При това, по много безразсъден метод - поради нескопосания метод, по който е употребила фото редактор, с цел да " усъвършенства " фотографията, на която е с трите си деца. Ако оставим настрани замазаните ъгли, несъвпадащи ръбове на облекла и други сходни, остава и различен въпрос.

Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на фотографията? На фрагмента - колкото и да е манипулиран, се виждат ясно пръстите и на лявата й ръка, където би трябвало да е халката. Последната обаче я няма.

Това може да има напълно разумно пояснение съгласно нутрициониста Даниъл Херман. " Загуба на тегло след коремна интервенция е нещо постоянно срещано, според от вида интервенция, общото здравословно положение на индивида и постоперативното възобновяване ", разяснява той пред Express.
 Снимка 637481

Херман добавя, че след сходни оперативни намеси нормално се постанова характерна диета, а от одобряваните лекарства хората губят вкус. Общото намаляване се отразява и на ръцете, което може да е повода да не носи брачната си халка, тъй като сега й е необятна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР