Роджър Федерер и Рафаел Надал са като звездите от Златните

...
Роджър Федерер и Рафаел Надал са като звездите от Златните
Коментари Харесай

Рафаел Надал и Роджър Федерер - от съперници до приятели

Роджър Федерер и Рафаел Надал са като звездите от Златните години на Холивуд през предишния век - след тях може да има нови, млади и доста надарени тенисисти, само че те в никакъв случай няма да имат класата и стила на Федерер и Рафа.
 Трейлър на Federer: Twelve Final Days филмът за последните 12 дни от кариерата на Роджър Федерер
Ставаме очевидци на последните 12 дни от кариерата на Роджър Федерер

Трейлър на Federer: Twelve Final Days

Именно поради това няма нищо учудващо двете тенис митове да се включат в обща акция за бранд, който също е потвърдил цената си през годините - Louis Vuitton. А испанецът и швейцарецът застават пред камерата на още една легенда - фотографката Ани Лейбовиц.

Снимките се организират на връх в Доломитите, Италия, а алпийският пейзаж и суровите атмосферни условия са метафора на сложния и посипан с трудности път на професионалните тенисисти.

" Има пътувания, които се трансформират в митове ", гласи мотото на акцията Core Values на Louis Vuitton. Федерер и Надал са с туристическите раници на марката, въпреки че самият артикул остава на назад във времето.

По-любопитен е диалогът сред двамата съперници, трансформирали се в другари през годините. В осемминутното видео те си напомнят за първата си среща през 2003 година, някои от най-знаковите мачове между тях, както и с какво желаят да бъдат запомнени.

В последното Роджър Федерер и са на едно мнение - че макар всичките си спортни достижения, желаят да бъдат запомнени най-много като положителни хора. Уважението посред им е видно, а нашето към тях от дълго време е извоювано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР