Ким Кардашиян е доказала, че има безотказен бизнес нюх, а

...
Ким Кардашиян е доказала, че има безотказен бизнес нюх, а
Коментари Харесай

Когато SKIMS остави по бельо някои от най-секси баскетболистките

Ким Кардашиян е потвърдила, че има безотказен бизнес усет, а марката ѝ за долни дрехи - SKIMS, е точното доказателство за това изказване.
 Ким Кардашиян и SKIMS - 16 известни персони, станали част от рекламните ѝ акции
16 звезди в бельото на Ким Кардашиян

Риалити звездата знае по какъв начин да продава

За SKIMS са се снимали освен доста модели, които популяризират продуктите на Кардашиян, само че и доста известни персони, измежду които Кейт Мос, Алесандра Амброзио и Лана дел Рей.

Ким Кардашиян обаче съблича освен известни персони по долни дрехи, само че и спортисти. Няколко от последните постове на SKIMS в Instagram ни демонстрират, че някои баскетболистки от WNBA са решили да покажат какъв брой са секси.

Точно за началото на сезона в WNBA SKIMS пусна нова рекламна акция с едни от най-известните и секси баскетболистки в лигата.

Пред обектива по секси долни дрехи са застанали Кандис Паркър, Камерън Бринк, Дижонай Карингтън, Келси Плъм и Скилар Дигинс-Смит , пише Women`s Health.

И петте баскетболистки са облечени в долни дрехи на SKIMS от колекцията Fits Everybody. Освен с WNBA, марката на Ким Кардашиян си партнира с NBA и националният тим по баскетбол на Съединени американски щати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР