Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023
Коментари Харесай

Тамплиерите провъзгласиха Илияна Йотова за Рицар на годината

Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила оценката,,Рицар на годината 2023 " от " Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България ", заяви водачът на организацията Румен Ралчев.

 

От фрагменти в обществените мрежи излиза наяве, че тамплиерите са спазили традицията и церемонията, която се е провела на 2 декември, още веднъж е в зала София Гранд на хотел Маринела.

 

Илияна Йотова не е първият вицепрезидент, който става „ Рицар тамплиер “ на годината. През 2015 година оценката получи и вицепрезидентът Маргарита Попова.
Сред останалите дами, носители на купата са олимпийската шампионка Стефка Костадинова, която взе купата предходната година. Йорданка Фандъкова и Мая Манолова също са били " рицари на годината ".

 

Организацията се показва като самостоятелна и самостоятелна, а задачите ѝ са да съблюдава рицарските и благотворителните обичаи на античните рицари тамплиери.

 

При приемането на оценката вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че има пет думи, който изникват в съзнанието ѝ, когато чуе някой да загатва тайното общество на рицарите тамплиери.

„ Достойнство, добротворчество, великодушие, добрина, развиване – това са петте думички вълшебни, които най-прилягат на вашия медал, “ сподели Йотова и добави, че в 21 век се използват прекомерно постоянно и " по инерция, без да си даваме сметка, че ги изпразваме от наличие и е извънредно значимо, че има хора като вас, които освен ги изговарят и пишат в книгите си, а ги изпълват със наличие е значение “.

 

„ С всичко, което вършиме надграждате тези думи, добавяйки християнска мъдрост полезности и добра и хубост в живота ни, от които толкоз доста имаме потребност, “ сподели Йотова.

 

Пред БНР Ралчев споделя, че премията е дадена на Йотова поради работата ѝ с неправителствените организации.

 

" Личното ми наблюдаване, срещайки се на мероприятия на разнообразни типове организации, на които срещам доста постоянно и госпожа Йотова, която поема извънредно дейна позиция и дава образец за това по какъв начин един общественик би трябвало да почита и да работи с гражданските организации, които са голям запас за помиряване на обществото ", споделя Ралчев.

 

Едни от най-популярните лица измежду рицарите тамплиери са астроложката на bTV Алена, археологът Николай Овчаров и Янка Танкева от учителския профсъюз.

 

В Народното събрание има трима тамплиери и към 60 масони

 

Пред националното радио Ралчев споделя, че така наречен секрети общества в България са очевидни, тъй като по условията на закона са регистрирани като цивилен организации. Посочва, че трима тамплиери и към 60 масони са в сегашния парламент, а в Министерския съвет има няколко души, само че те не са на равнище министри.

 

" След демократичните промени през 1989-а година в страната навлязоха съвсем всички такива придвижвания и ордени от света. Тамплиерите са към 500 души, това ни прави максимален Тамплиерски медал в Европа и втори в света. Орденът е регистриран като гражданска организация и има разклонения в съвсем всички регионални градове.

 

Работата ни е обвързвана с разширение на разговора сред християнските църкви и прекачване на мостове към други вероизповедания за понижаване на напрежение на верска основа, в случай че съществува такова ", споделя Ралчев.

Обобщава, че в България има 6 Велики масонски ложи и 7-8 хиляди настоящи масони.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР