Винаги ли сте мечтали за копринено гладки, целунати от слънцето

...
Винаги ли сте мечтали за копринено гладки, целунати от слънцето
Коментари Харесай

5 начина за епилация, за да имаме най-гладката кожа

Винаги ли сте мечтали за копринено гладки, целунати от слънцето крайници? Благодарение на нашето управление несъмнено ще получите подобен резултат!

1. Пилинг
Няколко съвета по какъв начин да успокоим кожата след епилация
Гладката кожа е цел номер едно, с настъпването на по-топлите сезони от годината. Прекарваме дълго време в обмислянето на кой тъкмо мето...
Прочети повече
Не забравяйте да подготвите вярно краката си за тази процедура. Благодарение на това ще си осигурите кадифена, гладка кожа. Можете да употребявате подготвени артикули за пилинг или да си го извършите сами! Всичко, от което се нуждаете, е смляно кафе, едра сол или захар. Може също по този начин да употребявате малко зехтин и мед. 

След като нанесете гъстата паста върху краката, разтривайте я постепенно с кръгови придвижвания. Кожата ви ще бъде копринено гладка. Направете това един ден преди епилация.

2. Изберете техника

Има доста способи, всеки от които е предопределен за друг вид кожа. Изберете верния за вас. Имате ли кожа склонна към раздразнение? Тук се предлага епилатор. Чрез него ще можете да  поддържате краката си гладки в продължение на няколко седмици. 

Ако бръсненето на краката ви със самобръсначка е желан вид, предлагаме да поддържате кожата си постоянно хидратирана: бръснете се под душа със сапун и гореща вода, с цел да омекотите космите, и използвайте нови, качествени самобръсначки, с цел да избегнете порязвания.
Предимства и дефекти на методите за обезкосмяване
Гладката, нежна кожа без недостатъци и косми е цел за дамите, за постигането на която се подлагат на редица процедури, част от които...
Прочети повече
3. Захарна паста

Захарната паста е доста известна измежду младите дами. Струва си да употребявате услугите на козметик за първи път. Масата се подготвя доста елементарно - задоволителни са 1 чаша вода, 1/2 чаша захар, 1/2 лимон. Те би трябвало да се нагреят, по-късно да се охладят и да се оформят на топка. Залепете малко парче паста върху кожата и по-късно го откъснете. Има и подготвени пасти, които в допълнение съдържат билкови екстракти за попречване на раздразнение. Страхотно си за епилация на бикини-зоната и подмишниците. Недостатъци на този вид? Лимоновият сок може да изсветли кожата. 

4. Восък

Незабавна епилация, изключително в козметични салони. Восъкът може да се нанася с съчка или подложен върху специфични тампони. Ефектът е дългогодишен, космите израстват по-слаби и по-тънки. Въпреки това, постоянно се появява раздразнение. Не се предлага за хора с алергии, купероза, разширени вени. Недостатък? Това е мъчителният способ. 

5. Лазерна епилация
5 метода да се обезкосмим подмишниците, без да ги бръснем
Гладките подмишници без косми са фантазията на доста дами. За страдание, депилацията на тези деликатни зони доста постоянно е обвързвана с дразн...
Прочети повече
Само в салони за хубост. Препоръчва се за хора с тъмни, гъсти косми. Методът е мъчителен, само че и доста ефикасен. Дава дългогодишен резултат.

Който и способ да изберете, уверете се, че кожата ви е хидратирана и ексфолирана, тъй че космите, които може да са враснали, да излязат на повърхността. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР