Тепърва започва анализ на промените по Патриарха-проектът, който започна с

...
Тепърва започва анализ на промените по Патриарха-проектът, който започна с
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Заместник-кметът по транспорт на ПП-ДБ-СС Илиян Павлов да подаде незабавно оставка!

Тепърва стартира разбор на измененията по " Патриарха " -проектът, който стартира с неистина. Един месец жителите стачкуват, а ние сигнализираме за неналичието на бистрота. Управляващите ни подмятат хвърлят картинки - нищо, което да съставлява формален документ. Това съобщи на брифинг ръководителят на Комисията по стопанска система и благосъстоятелност от ГЕРБ-СДС Прошко Прошков във връзка скандалното реорганизиране на придвижването  по бул. " Патриарх Евтимий " и бул. " Витоша ".

Прошков акцентира, че няма позволение за промени по " Патриарха ", нито план: " На 11 май от Европейския център за транспортни политики обявиха, че няма координиране с нужните институции. Два дни по-късно началникът на Столична дирекция на вътрешните работи съобщи, че подобен план не е импортиран и че би трябвало да има един месец интервал, в който да се прегледа решението за тъжби. Гражданите, които стачкуват по-малко жители ли са от тези, които са на велосипедите – този въпрос насочвам към гражданските деятели от " Спаси София ".

Общинските съветници обявиха, че желаят оставката на заместник-кмета по превоз Илиян Павлов, тъй като това е второ негово провинение. Първият път оставката му бе поискана от общинския консултант от ГЕРБ-СДС Прошко Прошков в Комисия по превоз, тъй като е криел писмо от ЦГМ във връзка икономическата рамка. " Недопустимо е зам.-кмет да укрива информация от СОС! ", съобщи през днешния ден Прошков.

" Представяте ли си " Спаси София " да бяха " Строи София "? В момента щеше да се построи постройка без позволение и нелегално! После щеше да се направи комитет да оценят дали тази постройка е рискова за живущите.. Това се случва и сега на " Патриарха ", добави съветникът от ГЕРБ-СДС.

Председателят на групата на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян добави, че Борис Бонев е направил обществено признание за неуспеха на ПП-ДБ-СС по новата организация на придвижването по " Патриарха " и региона, казвайки че занапред ще има работни групи и разбор. " Спаси София " дърпат предизборно спешната спирачка на София. Самопровъзгласилите се за спасители на София, подписаха молбата си за овакантяване – нещо, което би трябвало да направи заместник-кмета по превоз Илиян Павлов ", безапелационен бе Хекимян.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР