виж галерията България, за разлика от много държави, без да шуми,

...
виж галерията
България, за разлика от много държави, без да шуми,
Коментари Харесай

Борисов в Резово: България незабавно трябва да бъде приета в Шенген по въздух и вода

виж галерията България, за разлика от доста страни, без да шуми, си направи преградно оборудване, купи кораби, увеличи квалификацията на своите моряци, направи нужното за техниката, направи законови промени и при безспорна цялостна съгласуваност сред всички служби и всяка вечер се задържат мигранти. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който дружно с ръководителя на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер посети с. Резово.

Премиерът акцентира, че страната ни е образец и за поддържането на добросъседството с Турция. " Когато работи и съглашението с Турция, резултатът и резултатите са забележими. България в действителност е модел “, сподели още Бойко Борисов. Министър-председателят съобщи, че страната ни неотложно би трябвало да бъде призната в Шенген по въздух и вода. " Ако България и по суша е в Шенген, и на следващия ден пристигна държавно управление, което не се оправя с мигрантската вълна, то тогава мигрантите непосредствено ще отидат в Германия, Холандия. Затова по суша съставлява риск, само че по въздух и вода не е риск. Трябва неотложно да ни вкарате в Шенген, както заслужаваме, по въздух и вода, и когато всички страни подпишат съглашения за изнесени центрове за бежанци отвън границата, тогава да влезем и по суша. Това е безусловно реалистично “, добави още министър председателят Борисов.

Манфред Вебер благодари на министър-председателя Бойко Борисов за опазването на външната граница. " Всичко, което видяхме в последните 3 години, потвърждава, че страната ви може да обезпечава граничния надзор и да опазва външните граници на Европейски Съюз. Това е посланието ми и към другите страни в Европа, че България прави страхотна работа по запазване на границата. С лидерските си качества, които министър председателят Борисов сподели с положителните контакти с турския президент Ердоган моето усещане е, че България може да е модел за останалите страни в Европейски Съюз, че може да се обезпечава един сполучлив граничен надзор “, съобщи още ръководителят на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент.

Според Манфред Вебер страната ни извършва всички условия за присъединение към Шенген, даже " по-добре от други страни “. " Тези, които са леко скептични за присъединението, ще им кажа да не приказват единствено теоретично, а да дойдат и да видят какво България прави по границата “, добави още Вебер.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР