Вчера Новак Джокович изигра най-добрия си мач от началото на

...
Вчера Новак Джокович изигра най-добрия си мач от началото на
Коментари Харесай

Фриц: Джокович използва контузията, за да свали напрежението от себе си

Вчера Новак Джокович изигра най-хубавия си мач от началото на Аустрелиън Оупън и разгроми локалния любим Алекс Де Минор, отпускайки му единствено 5 гейма. Сърбинът самичък призна по какъв начин не е изпитвал никакви болки в областа на бедрото по време на дуела и това му е разрешило да показва най-хубавия си тенис от началото на 2023-та, само че наподобява самият Де Минор не има вяра ни минимум, че противникът му страда от някаква контузия.

Световният номер 24 съобщи по какъв начин очевидно той е доста слаб тенисист, с цел да не може да се възползва от проблемите на Джокович и изрази безапелационна позиция, че девектратния първенец няма безусловно никакви физически проблеми.

Впоследствие Ноле не пропусна да означи на своята првсконференция, че другите състезатели нормално биват възприемани като жертви, в случай че се намират в сходно на неговото състояние, до момента в който той постоянно е упрекван в симулация. 

Изглежда пък Де Минор не е единственият сътрудник на сърбина, съгласно който Джокович преекспонира сериозността на своята травма, съдейки по написаното от Тейлър Фриц в обществените медии:

" На никого не му пука дали в действителност Новак е контузен или не. 80% от нас имат някакви физически проблеми. Това е обикновено в професионалния спорт. Често обаче играчите са задоволително откровени за сериозността на казуса и преувеличават с изявленията си. Това е всеобщо прочут способ, посредством който тенисистите се пробват да смъкват напрежението към тях самите и Джокович прави тъкмо това " - безапелационен е най-новият член на международния топ 10.

Припомняме ви, че Фриц има подобен горчив опит с този на Де Минор, тъй като беше надигран в петсетов дуел от Джокера на Аустрелиън Оупън през 2021-ва, когато балканецът изпитваше съществени болки в абдоминалната областа, само че ги преодоля в хода на мача и оттова насетне нямаше кой да го спре по пътя му към трофея.

Източник: Firstsportz

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР