Организаторите на Мастърса в Рим са категорични, че случилото се

...
Организаторите на Мастърса в Рим са категорични, че случилото се
Коментари Харесай

Обстоятелствата са ясни: Атаката срещу Джокович е била инцидент по непредпазливост

Организаторите на Мастърса в Рим са безапелационни, че случилото се с Новак Джокович е иницидент. Припомняме ви, че сърбинът беше ударен преди броени минути с алуминиева бутилка по главата, до момента в който раздаваше подписи и се строполи на земята, само че към този момент стана ясно, че всичко със международния номер едно е наред и той е потеглил към хотела, откакто са се погрижили задоволително добре за него в медицинския център на конкуренцията.

Остана обаче да се разбере кой и за какво е ръзкървавил главата на 6-кратния първенец в шампионата? Това към този момент не е загадка, защото уредниците прикачиха видео, от което можем да забележим, че бутилката изпада от незатворената раница на мъж в публиката. Въпросният почитател по никакъв метод не схваща какво се случва и случаят е станал само заради неговата заплеснатост, тъй че тук не приказваме за злонамерени дейности или търсене на внимание по непотребен метод.

Самият Джокович сега евентуално се възвръща от случилото се и най-рано на следващия ден ще чуем неговата позиция за обстановката, а ние можем единствено да си пожелаем всичко с него да е фактически наред и повече да не се стига до сходни събития на и към тенис корта.

" Novak Djokovic on leaving the Central court at the end of his match was accidentally hit on the head by a water bottle while signing autographs to spectators. He underwent appropriate medication and has already left the Foro Italico to return to his hotel; his condition is not a…
— Internazionali BNL d`Italia (@InteBNLdItalia)
Here is some footage from a different angle and thankfully it does look like it may well have just been a freak accident. It`s not the clearest of videos but it appears a man reaching over to see Djokovic has seen a bottle fall out of his rucksack.
— nikola 3 (@ronin19217435)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР