Себастиан Корда определено няма да е сред любимците на италианските

...
Себастиан Корда определено няма да е сред любимците на италианските
Коментари Харесай

Благодаря за мотивацията: Феновете засипаха близките на Корда с обиди, а той не им остана длъжен

Себастиан Корда несъмнено няма да е измежду любимците на италианските почитатели до края на конкуренцията в Рим. Американецът надделя локалния любим Флавио Коболи в 3-часова епика на корт Grand Stand Arena и се класира за 1/8-финалите на шампионата. Сериозно усещане направи държанието на Корда след края на мача, когато той насочи въздушни целувки към част от феновете на корта, а те му отвърнаха с бурни освирквания и куп цветущи прилагателни по негов адрес.

Впоследствие обаче Корда изясни за какво си е разрешил да предизвика почитателите, които явно са минали съществено границата на тенис етикета и по-скоро са се съсредоточили върху това да се държат непочтено по отношение на американеца, в сравнение с да поддържат Коболи.

" Поздрав към почитателите зад мен за това, че приказваха несвоевременно за моята другарка, семейство и екип в продължение на 2 часа и половина. Благодаря ви за спомагателната мотивация! Все още те обичам Италия " - написа 2-кратния " мейджър " финалист в обществените медии.

Припомняме ви, че актуалната другарка на тенисиста е Ивана Недвед, която е щерка на някогашния футболист на Ювентус - Павел Недвед. Toва е още причина римляни да не са доста добре настроени към Корда, тъй като Недвед съобщи локалния Лацио и направи трансфер във веронския гранд, с който постоянно побеждаваме Лацио и Рома, а също така завоюва две шампионски трофеи на Италия и си заслужи премията " Златна топка " през 2003-та година.

Shoutout to the fans behind me for talking inappropriately about my girlfriend, family and team for 2.5hrs. Thank you for the extra motivation
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР