Новак Джокович постигна убедителна победа срещу Корентен Муте с 6:3

...
Новак Джокович постигна убедителна победа срещу Корентен Муте с 6:3
Коментари Харесай

Ужасни сцени: Джокович се строполи на земята след като беше ударен с бутилка от фен

Новак Джокович реализира безапелационна победа против Корентен Муте с 6:3 6:1, която го класира за третия кръг на конкуренцията в Рим и изглеждаше, че сърбинът ще напусне корта в положително въодушевление, само че най-неприятното за него предстоеше. Световният номер едно беше ударен от почитател с алуминиево шише по главата, до момента в който подписваше подписи, а въпросният човек просто хвърли бутилката си по посока на Джокович, като към момента не е ясно дали защитата на корта е открила кой е причинителят и умишлени ли са били неговите дейности, както може да се допусне предвид на силата, с която беше запратен предмета към главата на сърбина.

Самият Джокович незабавно се строполи на земята след удара и не спираше да се държи за тила, като незабавно е бил откаран в медицинския център на шампионата. Оказва се, че ударът е разкървавил главата на 6-кратния първенец и той е получил припадък на гадене, само че към този момент е взел нужните лекарства и е потеглил към хотела в изцяло оптимално здравословно положение.

Напълно резонно, то конференцията на топ поставения е била анулирана и в идващите минути се чака да бъде импортирана повече изясненост към случая.

Oh my god Djokovic got hit by a bottle while leaving the court in Rome.

Hoping all is good!
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР