Вече достатъчно нашироко обсъдихме инцидента, при който Новак Джокович беше

...
Вече достатъчно нашироко обсъдихме инцидента, при който Новак Джокович беше
Коментари Харесай

Играя с Джокович, ще звънна след малко: Муте вдигна телефона на корта и предизвика усмивки

Вече задоволително нашироко обсъдихме случая, при който Новак Джокович беше ударен с алуминиева бутилка по главата при напускането си на корта в Рим, като към този момент знаем, че всичко със международния номер едно е наред и по тази причина няма да бъде несвоевременно да се върнем към занимателната неща на страната в тениса, която присъстваше с цялостна мощ на корта по време на срещата на сърбина против Корентен Муте от първия кръг на Мастърса в Рим.

Французинът не е прочут със своето възприятие за комизъм и спада към провокаторите в ATP Тура, само че този път ни сподели, че има една по-мека страна в характера си и съумя да развесели и самия Джокович. В случая визираме случиото се в първия гейм на втория сет, когато на корта се чу тон от звънящ телефон и се оказа, че това е мобилното устройство на Муте, който беше не запомнил да го изключили или най-малко да го остави на осцилация.

Това даде предпоставки за развиването на комична обстановка, тъй като левичарат трябваше да вдигне ръце в символ на опрощение и да отиде до своя сак, с цел да поправи тази своя демонстрация на заплеснатост. Световният номер 83 не пропусна комфортния миг да се пошегува, като се престори, че подвига телефона и по този начин си завоюва усмивки от страна на публиката и 6-кратния първенец в шампионата.

" Разговорът " обаче не можа да извърши функционалността на жокера " помощ от другар " и доста скоро Джокович постави точка на разногласието в дуела си със " щастливия губеш ", а двамата се поздравиха извънредно топло на мрежата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР