Вчера бяха приети голяма част от експертизите по делото, които

...
Вчера бяха приети голяма част от експертизите по делото, които
Коментари Харесай

Нови разкрития за зверството на Орлин, удушил, разфасовал и натъпкал в куфар Евгения

„ Вчера бяха признати огромна част от експертизите по делото, които потвърждават механизма, по който е умъртвена жертвата и връзката на обвинения с действието. От съдебно-медицинската експертиза се обясни, че е убита посредством удушаване по непосилен метод. Това беше най-същественото събитие “, казаТаня Радуловска, юрист на детето на33-годишната Евгения, убита и открита в куфар, представена от bTV.

Двамата подсъдими по делото са брачният партньор наубитата ЕвгенияОрлин Владимиров и неговият татко - Пламен Владимиров, някогашен чиновник на ДАНС.

„ В хода на следствието до момента се събраха голям брой доказателства, които откриват тяхната връзка с действието “, добави адвокатРадуловска.

Делото за убийството на Евгения продължава през септември. По думите ѝ околните и майката Евгения не могат да получат никакво отмъщение с каквато и да било присъда, само че е по-важно да се търсят аргументите за такива действия.

„ Жестоки човешки драми, в които сякаш повече се подчертава върху недостига на правдивост в чувството на обществото ни, в сравнение с върху действителните проблеми, които водят до тях. Няма задоволително начетеност в обществото за равенството сред хората, човешките полезности, отбраната на правото на животи и цивилизования метод за разрешаване на спорове “, коментираТаня Радуловска.

Според нея в случаите на домашно принуждение пропуските потеглят освен от правосъдната система, а от всички институции, които пазят сигурността и реагират на такива сигнали.

По думите на юрист Радуловска рационалният ход на всяко сходно дело би трябвало да докара до възприятие за решение на сходни случаи бързо и без никакво закъснение, тъй че да се подсигурява сигурността на околните и на обществото./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР