Според изчисленията на инженерите от общинското предприятие Организация и контрол

...
Според изчисленията на инженерите от общинското предприятие Организация и контрол
Коментари Харесай

След жестоката катастрофа в Пловдив: Скоростта на джипа е била над 180 км/ч?

Според изчисленията на инженерите от общинското дружество " Организация и надзор на превоза " най-малко със 150 километра в час е навлязъл лидерът на автомобила в кръстовището на бул. " Руски " и " 6 септември " в Пловдив. Според автомобилния играч Костадин Щерев навлизането в тази права е било дори с още по-голяма скорост, което значи, че лидерът не е имал опция за никаква реакция, защото и гумите на автомобила, не са били подобаващи, не са били готови за такава висока скорост, съобщи Българска национална телевизия.

" Можем да определим единствено междинната скорост от предходното кръстовище. По изчисленията ни е тя е към 140 км/ч, което значи, че в случай че в долната част се е движил по-бавно, то тук е много увеличена скоростта. Предполагаемо към 180 километра в час ", сподели Георги Стоилов шеф на Организация и надзор на транспорта-община Пловдив.

" От кръстовището до това дърво той няма опция за никаква реакция. Той напряко се е блъснал без спирачен път. С тази скорост оцеляването е съвсем невероятно, както и се вижда ", безапелационен беше автомобилният играч Костадин Щерев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР