Със заповед на директора на ЮЗДП, инж. Валентин Чамбов е

...
Със заповед на директора на ЮЗДП, инж. Валентин Чамбов е
Коментари Харесай

Кариерен срив! След повече от 8 месеца в болнични освободиха зам. директора на ЮЗДП Благоевград Благой Милев!

Със заповед на шефа на ЮЗДП, инж. Валентин Чамбов е освободен от работа досегашният заместник-директор и някогашен шеф на предприятието Благой Милев, научи Struma.com. Милев се върна на работа преди дни, след към 8 месечно боледуване, почнало незабавно след детронирането му от поста -директор на ЮЗДП. Заповедта на инж. Чамбов влиза в действие от през днешния ден, денят в който Милев има рожден ден.

При назначението на инж В. Чамбов за шеф на ЮЗДП,Милев зае поста заместник-директор, само че излезе в болнични, който продължи прекомерно дълго и краткотрайно на мястото му беше назначена инж. Ваня Каменова, един от най-хубавите експерти в системата на горите.

От през днешния ден Каменова заема поста с непрекъсната заповед. Припомняме, че Милев влезе в директорския пост изненадващо, по време на едно от служебните държавни управления. 16 години преди кариерния му скок в директорския кабинет на ЮЗДП, Б.Милев е работил в Държавните горски стопанства „ Места “ и „ Добринище “.

Междувременно Национален осигурителен институт ревизират дългия отпуск по болест и показаните болнични листове, разбра Струма ком от свои източници. Очаквайте детайлности.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР