Въпросите към държавния глава са над 1 милион. Какво се случва

...
Въпросите към държавния глава са над 1 милион.
Какво се случва
Коментари Харесай

Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война

Въпросите към президента са над 1 милион.

" Какво се случва във връзка с денацификацията? Процесът на договаряния имаше избран стадий, както загатнаха неотдавна публични лица в Киев. Те не се съгласиха, че е нужна някаква денацификация, като обявиха, че няма растеж на сходни настроения ", добави съветският държавен глава. Говорейки за западната военна помощ за Украйна, Путин съобщи, че " авантата завършва ", само че " ще има още ".

Сега 244 000 души се намират в зоната на бойните дейности. " От началото на контранастъплението сме унищожили 747 танка, съвсем 2300 бронирани машини от разнообразни класове. Всичко, което западняците дадоха обещание, Украйна го получи. Дори повече. Но ние унищожихме всичко. Ето в какво се състои демилитаризацията. "

Путин съобщи, че в Русия не се възнамерява нова готовност. Според него сега има задоволително доброволци, които водят война по контракт. От началото на годината има 486 000 души, които са сключили контракт с министерството на защитата. " Защо ни е нужна готовност? Към днешна дата няма потребност от нея ", сподели Путин.

Путин още веднъж назова руснаците и украинците един народ, а Одеса - съветски град. " Всички го знаят. ", акцентира той. Според него сега сред Русия и Украйна се случва " голяма покруса, сходна на революция ". Руският президент съобщи, че Украйна няма нищо общо с черноморското крайбрежие и Крим, които са били съветски: " Но те наизмислиха исторически нелепости, а след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики ние се смирихме с това ".

ВСУ не съумяха да реализират никакъв триумф с контранастъплението си. Киев тласка личните си хора към изтребване, а самите украински военни споделят - това е път в едната посока.

Не ние не сме си разваляли връзките, а те си скапаха връзките с нас, пренебрегвайки нашите ползи. Откъде стартира спорът в Украйна? С държавния прелом през 2014 година Преди това в продължение на десетилетия се опитвахме непременно да изградим естествени връзки с Украйна. Целият югоизток на Украйна беше за Русия, тъй като това са исторически съветски територии. Какво общо има това с Украйна? Одеса е съветски град, всички го знаят добре.

Югоизтокът постоянно е дал своя вот за тези, които са употребявали проруски лозунги на изборите, и като цяло Русия е била много удовлетворена от това. Но след държавния прелом от 2014 година стана ясно, че няма да ни бъде разрешено да изградим естествени връзки. Конфликтът беше подклаждан от " нашите американски другари ". Плюс това необузданото предпочитание да се промъкнем до нашите граници докара до тези събития.

Те ни принудиха да предприемем тези дейности. Съединени американски щати го проведоха, а Европа играе и пее дружно с тях. Как можем да изградим връзки с тях? Те взимат доста решения в своя щета. Много европейски фигури външно се държат като военачалник Дьо Гол, само че на процедура се държат като маршал Петен. Почти всички се държат по този начин, като се изключи Фицо, Орбан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР