Бокофисът на Бродуей за седмицата от 5 май разкри, че

...
Бокофисът на Бродуей за седмицата от 5 май разкри, че
Коментари Харесай

Продуцираната от Хилъри Клинтън пиеса „Suffs“ не успява да опакова места по време на пиковия сезон на Бродуей

Бокофисът на Бродуей за седмицата от 5 май разкри, че продуцираната от Хилари Клинтън пиеса „ Suffs “ е на най-ниското равнище на демонстрира във връзка с потенциала за пълнене.

Официалният уебсайт на театралната промишленост на Бродуей „ Лигата на Бродуей “ показа седмичните доходи от 35-те представления, играещи се сега на Бродуей, които включват „ Suffs “, „ Harry Potter and The Cursed Child “ и класики като „ Romeo & Juliet “, Суини Тод “ и „ Мулен Руж! Мюзикълът. ”

Според данните пиесата на Клинтън е достигнала единствено 81% потенциал в осем представления през тази седмица, което я слага измежду осемте най-ниски продукции в тази категория – най-ниските 23% от всички 35 представления за седмицата.

Отбелязвайки, че изоставащите числа на пиесата наподобяват още по-зле, като се има поради, че е ново шоу, Breitbart News твърдят, че представлението „ към момента би трябвало да притегля огромни тълпи по време на пиковия сезон на Бродуей – месеца преди премиите „ Тони “, които са тъкмо в този момент.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР