Въпреки тромавото си обозначение, в нито един от десетте представителя на специалната

...
Въпреки тромавото си обозначение, в нито
един от десетте представителя на
специалната
Коментари Харесай

BRABUS пуска само 10 екземпляра 700 4x4² one of ten Final Edition

Въпреки тромавото си означение, в нито един от десетте представителя на специалната серия 700 4x4² "one of ten " Final Edition на BRABUS няма да има безусловно нищо бавно или мудно. Всеки един от автомобилите, създадени въз основата на Mercedes G 63, ще бъде изпълнен в черно-бял контраст, с познатото внушително отстояние от цели 60 сантиметра от пътя, и с преобладаващото си лъчение.

700 4x4² "one of ten " Final Edition е оборудван с 5.5-литров, twin-turbo, V-образен, осемцилиндров доработен от BRABUS мотор, който е с максимална мощ от 700 конски сили и максимален въртящ миг от 960 Нм и роботизирана SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC седемстепенна предавателна кутия.

Внушителният всъдеход, базовата цена на който е 209 000 евро, е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч единствено за 5 секунди, а максималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 210 км/ч поради спецификацията на офроуд гумите си.

От BRABUS споделят, че 700 4x4² идва с интериор с двуцветно контрастно осъществяване на кожения си салон, само че от компанията са готови да отговорят на всяко изискване от страна на клиента. Това важи със същата мощ и по повод на допълнителните дървени и карбонови апликации във вътрешността, които също могат да бъдат съобразени, включително и цветово, с бъдещия притежател.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР