НЮ ЙОРК (AP) — Видеоекранът Портал“, който позволява на хората

...
НЮ ЙОРК (AP) — Видеоекранът Портал“, който позволява на хората
Коментари Харесай

Тротоарно видео „Портал“, свързващо Ню Йорк и Дъблин чрез поток на живо, временно спряно след непристойни лудории

НЮ ЙОРК (AP) — Видеоекранът „ Портал “, който разрешава на хората в Ню Йорк и Дъблин да надникнат в живота от противоположните страни на Атлантическият океан в действително време беше източник на причудлива приятност за тълпите по тротоарите в двата града, само че също по този начин и магнит за жестоко държание, което накара чиновниците да натиснат пауза за момента.

Инсталацията за обществено изкуство, излъчена онлайн, известна като “ The Portal ” направи своя дебют в Северна Америка на 8 май с кръговиден екран, ситуиран под емблематичната постройка Flatiron Building в Ню Йорк и съпътстващ екран на Дъблин, основната артерия на Ирландия, улица O'Connell, със забележителности на града, в това число Spire на фона.

Организаторите на изложбата акцентираха интерактивния екран като неповторим метод за „ прегръщане на хубостта на световната взаимосвързаност “.

„ Порталите са покана за среща с хора над границите и разликите и за прекарване нашият свят подобен, какъвто е в реалност — единен и обединен “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР