Главната дама на Бриджъртън Никола Кофлан вдига поглед към своя

...
Главната дама на Бриджъртън Никола Кофлан вдига поглед към своя
Коментари Харесай

Никола Кофлан от Бриджъртън има очи само за Люк Нютън, докато звездите зашеметяват на световната премиера на сериала

Главната дама на Бриджъртън Никола Кофлан подвига взор към своя екранен ухажор Люк Нютън на международната премиера на най-новия сериал.

Те бяха измежду членовете на актьорския състав, в това число Джесика Мадсен, Клаудия Джеси и Хана Дод, които се облякоха до уши, с цел да започват третия сезон на сценаристката Джес Браунел, която стартира в Netflix на следващия ден.

Събитието в Lincoln Center в Ню Йорк, на което участва и шефът на Netflix Тед Сарандос, беше последвано от празненство в обилната Tavern On The Green.

37-годишната Никола играе остро авторката на клюкарски листове Пенелопе Федърингтън, която се обръща към превъзходния международен странник Колин Бриджъртън за образование по флирт в обществен сезон – преди да прехвърчат искри.

Звездата от Derry Girls Никола сподели пред Radio Times, че секс сцените на двойката са „ в действителност красиви “ и не изискват съкровен координатор. Тя сподели: „ О, Боже мой, несъмнено беше смущаващо. Но това беше едно от нещата, които ми харесаха най-мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР