Поредно отличие за bTV Media Group – политическият репортер и

...
Поредно отличие за bTV Media Group – политическият репортер и
Коментари Харесай

Ванина Недкова от bTV спечели наградата „Мис телевизионен чар“

Поредно отличие за bTV Media Group – политическият кореспондент и публицист Ванина Недкова завоюва премията „ Мис ефирен сексапил “.

Репортерът на bTV Новините стана „ Мис ефирен сексапил “

Специалната премия беше връчена на церемонията „ Мъж на годината “, проведена от Дарик радио.

Ванина Недкова получи премията си от водещата на „ Тази събота и неделя “ по bTV Бесте Сабри, която също е притежател на „ Мис ефирен сексапил “, само че за 2023 година

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

„ Чарът е всичко това, което вършим с доста огромно предпочитание, ентусиазъм и наслаждение. Радвам се, че тази премия остава в bTV, тъй като от една страна сме чаровни, само че от друга – желаеме да спечелим доверието на феновете и то е значимо за нас “, сподели Ванина Недкова, публицист в bTV.

Тя беше връчена от сътрудника Радина Червенова

„ Пожелавам ѝ постоянно да гори по този начин в специалността с оня пламък в очите, с който го прави и в този момент и със смисъл за публиката и отговорност “, съобщи Бесте Сабри, публицист и водещ на „ Тази събота и неделя “ по bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР