В София започва провеждането на иницитивата "Play Safe" по програма

...
В София започва провеждането на иницитивата "Play Safe" по програма
Коментари Харесай

БАМФ, Олимпия ФК, сръбската и румънската федерации стартират програма Play Safe по Еразъм+

В София стартира провеждането на иницитивата "Play Safe " по стратегия Еразъм+ към Европейската комисия.

Българска Асоциация Мини Футбол е координатор по плана, сътрудници са Сръбката минифутболна федерация, Румънската футболна федерация и Олимпия Футбол Клуб. В осъществяването на плана са планувани шест обучителни семинара - два в София, един в Пловдив, два в Букурещ и един в Белград, те ще се проведат до юни 2021, където плана ще приключи с демострация и детски шампионат по футбол.

Основната тематика "Играй безвредно " е ориентирана към отбрана на младите спортисти от опасности за здравето и сигурността по време на мачове и тренировки. Представителите на Сърбия и Румъния ще се включат и в награждаването за футболист и управител на годината в "Национална футболна база Бояна "

Над 140 индивида ще вземат присъединяване в цялата обучителна стратегия, ще обменят опит, положителни практики и ще бъдат сертифицирани.

На първата среща в София ще вземат присъединяване 5 мениджъри на тимове по мини футбол от София. Това са Илиан Александров DXC Technology, Илиян Генадиев Софийска вода, Георги Китанов Atos, Евгени Чакъров Банка ДСК и Атанас Апостолов Sutherland Bulgaria. Те ще получат своите документи от Европейската комисия след привършване на първия семинар и ще могат да ползват наученото в ръководството на своите тимове в лигите на БАМФ.

Иван Стоилов президент на Олимпия Футбол Клуб ще направи презентация на тематика работа с деца и юноши на тематика сигурност и ще показа дългогодишния си опит в областта на детско-юношеския и всеобщ футбол. Следващият семинар от плана ще се организира в Букурещ през месец април 2020 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР