Левски завършва минорно нулевия сезон с липса на спортни резултати

...
Левски завършва минорно нулевия сезон с липса на спортни резултати
Коментари Харесай

Левски гради нов отбор за следващия сезон

Левски приключва минорно нулевия сезон с липса на спортни резултати в последните мачове, тръгващ си треньор и открита война сред мажоритарния притежател Наско Сираков и част от почитателите.

На " Герена " обаче се надяват бързо да не помнят отминаващата акция и да погледнат с оптимизъм към идната, макар че хоризонтите сега не са по никакъв начин светли.
 Майкон към този момент е в София, с цел да подпише с Левски
Майкон към този момент е в София, с цел да подпише с Левски

За последно той е играл в Ново Игуасу в Серия D на Бразилия

Вече бе упоменато името на напускащия Николай Костов, а главен любимец и съвсем сигурен за неговото място е актуалният треньор на Крумовград Станислав Генчев. Той обаче ще завари друга конюнктура и състав от сегашните на стадион " Георги Аспарухов ".

Със сигурност през лятото сините ще продадат централния бранител Хосе Кордоба и нападателя Рикардиньо, а към тях може да се прибавят още младежките национали Марин Петков и Пламен Андреев, като се заприказва за интерес от чужбина и към Джавад ел Джемили. Ръководството се пробва да се раздели по взаимно единодушие и с трансферното отчаяние Хоакин Фернандес. Петима от сегашните съществени футболисти са с единия крайник на открито от " Герена ", а неотдавна Наско Сираков анонсира, че през лятото ще бъдат привлечени 4-5 нови попълнения, само че " Тема Спорт " разбра, че те ще набъбнат до 9-10.

Сините ще се подсилят във всички линии, само че грешките при такава огромна селекция могат да бъдат съществени, като се знае, че и клубът не разполага с финансови благоприятни условия за входящи прехвърляния и ще се търсят най-вече свободни сътрудници. За сигурни да облекат екипа на Левски се считат вратарят Даниел Наумов и нападателят Алекс Колев, както и левият бек Майкон, който напълно скоро е предстоящ за медицински прегледи в София. Очаква се контракт със столичани да подпише и атакуващият халф на Хебър Ангел Бастунов. От Левски се оглеждат и за още футболисти от родното състезание.

През предишното лято на " Герена " бяха взети единствено двама нови - Хасими Фадига и Дарлан, които повече разочароваха, в сравнение с да бъдат вкарани в графата " трансферни удари ". В началото на тази година сините бяха по-активни и в отбора дойдоха петима нови - упоменатият нагоре Фернандес, Карлос Охене, Фабио Лима, Евертон Бала и Патрик Мислович, само че и те не съумяха да избухнат и по-скоро останаха в минорната тоналност.

През април помощник-треньорът Красимир Петров следи 6 тима в Бразилия. Той бе претрупан със скаутска задача в южноамериканската страна. Там бе придружаван от мениджъра Джери Перейра. Бившият бранител интензивно оказва помощ на клуба при последните селекции.
 Ботев отива в Лига Европа, Левски и Локо (Пд) останаха с пръст в уста
Ботев отива в Лига Европа, Левски и Локо (Пд) останаха с пръст в уста

Черно море и ЦСКА ще би трябвало да се сборят съществено за второто място

Благодарение на него Петров посети дуелите Крисиума - Бара от шампионата Катаринензе, както и полуфиналите на Гаучо. В тях се срещнаха Интернасионал Порто Алегре - Жувентуде и Гремио - Кашиас до сул. Наред с това асистентът на Николай Костов, който ще остане и в идващия треньорски щаб, имаше и аудиенция в базата на Сао Жозе.

От началото на 2022 година сините са много дейни по привличането на футболисти от Бразилия. Те взеха 7 играчи - Цунами, Велтон, Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Фабио Лима и Евертон Бала. От тях двама дойдоха от Гремио - Рикардиньо и Дарлан.

Трима от изброените към този момент бяха трансферирани - Велтон (Гамба Осака), Роналдо (Ростов) и Дарлан (Ухан Три Таунс) и вкараха положителни средства в касата на Левски, с които значително покриха дълга по главницата към Национална агенция за приходите.
 Законът погва строго
Законът погва строго " сините " почитатели, които стачкуваха преди мача с Черно море

Ето детайлности

Предстои да забележим дали на " Герена " ще съумеят да изградят боеспособен тим, който да печели мачовете си на терена, а не дуелите с държавната организация.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР