Що има такъв инцидент е имало редица пропуски. Когато един

...
Що има такъв инцидент е имало редица пропуски. Когато един
Коментари Харесай

Иван Анчев : Хаотичните грешки на личната охрана на Фицо са ужасяващ непрофесионализъм

Що има подобен случай е имало редица пропуски. Когато един почитан обект като Фицо отива в даден регион би трябвало да се ревизират редица неща - като какви хора в региона имат оръжие, дали има остро нападащи го съперници, има ли хора с психологични болести. Хора от защитата е трябвало да се слеят с тълпата и да не бият на очи. Голяма неточност е, че е прострелян три пъти. Обектът е бил напълно оголен пред нападателя, не е имал лична отбрана от телохранител. Това съобщи в ефира на Нова телевизия специалистът по сигурност Иван Анчев  Иван Анчев Иван Анчев е роден на 17 ноември 1969 година в София.  Завършил компетентност „ Политология “ в СУ във връзка вчерашния атентат против премиера на Словакия Роберт Фицо. 

По думите му с изключение на патроните и гилзите, би трябвало да върви и оперативното следствие, с цел да се откри има ли поръчители. Когато има подобен вид " уединен вълк " е доста мъчно за откриване какви са задачите и претекстовете му, тъй като в случай че е организация, то - може да има навлизане в нея и да се разкрият претекстовете за атентата, съобщи той. 

Той е на мнение, че безредните неточности на персоналната защита са отблъскващ непрофесионализъм. 

" Предстоящият закон за държавната телевизия в Словакия има отпор, там има очевиден блян да се слагат медиите под надзор ", съобщи специалистът по сигурност. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР