В предаването „Тази сутрин по бТВ д-р Брънзалов, каза че

...
В предаването „Тази сутрин по бТВ д-р Брънзалов, каза че
Коментари Харесай

Д-р Николай Брънзалов: Потърсете личния си лекар, ако почувствате неразположение

В предаването „ Тази заран " по бТВ доктор Брънзалов, сподели че сега към момента не е настъпил грипът, има регистриран един-единствен случай на наша сънародничка, която се е върнала от Франция преди няколко дни. „ Но грипът може по-лесно да се третира, има антивирусни препарати за него, както и ваксина. В моята процедура престанах да се интересувам от името на вируса, тъкмо от този вид А, е най-изменчив. Поредният вид „ Камбоджа " няма да протича по някакъв друг метод от предходните ".

За разлика от коронавирус инфекцията, грипната зараза повече удря децата и изявата на клиничната картина е съвсем мълниеносна от момента, в който вирусът попадне в индивида, първите признаци се появяват до часове, изясни още доктор Брънзалов. „ Хората би трябвало да търсят лекарска помощ наложително ".

Все още няма ваксини 2 в 1 - за грип и ковид, само че знам че се създават и няма да се учудя, в случай че скоро излезе комбинирана ваксина, описа доктор Брънзалов. „ Няма интерес към грипните ваксини, общопрактикуващите лекари имат такива за хората над 65-годишна възраст. "

Нещо значимо, което би трябвало да отбележа е, че сред слагането на имунизациите от грип и коровирус би трябвало да има 14 дни, сподели доктор Брънзалов.

Нека да не се самолекуваме и самоизследване, огромен % от хората се изследват сами, а няма потребност от това, дано лекарят ви прегледа и реши, прикани доктор Брънзалов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР