В първия си турнир като световен №1 Даниил Медведев откри

...
В първия си турнир като световен №1 Даниил Медведев откри
Коментари Харесай

Медведев след първата си победа като №1: Вдъхновението ми идва от Голямата тройка

В първия си шампионат като международен №1 Даниил Медведев откри акцията си с рутинна победа над Томас Мачах. Руснакът не срещна съществени усложнения и решително потегли към идващия стадий на BNP Paribas Open 2022, където му следва среща с Гаел Монфис. В изявлението си след края на вчерашния дуел Медведев разяснява настройката си към позицията на върха на класацията и показа проектите си за в бъдеще:

" Със сигурност най-хубавото ми качество е желанието ми да се усъвършенствам всекидневно. Стремя се постоянно да работя върху слабостите си, тъй като единствено по този начин мога да бъде задоволен от тениса си. Тази настройка към спорта е въодушевена от Голямата тройка - точно това ги е извело да славата и триумфите, с които са познати на света.

През последните години почистих играта си от неточности и демонстрирах неизменност в тренировките, а това очевидно се отрази на резултатите ми и ме изведе до върха на подреждането. Вярвам, че постоянно има по какъв начин да бъда по-убедителен в изявите си, по тази причина занапред следва да усъвършенствам всеки детайл от тениса си. " - приключи Медведев.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР