В изявление от името на лейди Габриела Кингстън, г-н Мартин

...
В изявление от името на лейди Габриела Кингстън, г-н Мартин
Коментари Харесай

Съпругът на лейди Габриела Уиндзор Томас Кингстън почина на 45-годишна възраст

В изказване от името на лейди Габриела Кингстън, господин Мартин и госпожа Джил Кингстън, госпожа Джоана Конъли и госпожа Ема Мъри се споделя: " С най-дълбока тъга оповестяваме за гибелта на Томас Кингстън, нашия обичан брачен партньор, наследник и брат. Том беше извънреден човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му е огромен потрес за цялото семейство и ви молим да уважите персоналното ни пространство, до момента в който скърбим за кончината му. "

По-късно лейди Габриела разгласява персонална фотография, която е направила на брачна половинка си, на която той е ухилен и облечен в ежедневна розова риза, до момента в който е застанал до воден сектор на слънце, съобщи Mirror.

Кралят и кралицата изпратиха своите " най-сърдечни мисли и молебствия " на лейди Габриела Кингстън и фамилията на господин Кингстън. Говорител на Бъкингамския замък съобщи: " Кралят и кралицата бяха осведомени за гибелта на Томас и се причисляват към принц и принцеса Майкъл от Кент и всички, които го познаваха, в скръбта си за доста обичания член на фамилията. По-специално техни величества изпращат най-искрените си мисли и молебствия на Габриела и на цялото семейство Кингстън. "

 45-годишният господин Кингстън е открит мъртъв на адрес в Котсуолдс, Глостършир, в неделя вечерта. Службите за незабавна помощ са били извикани на мястото малко след 18:00 ч. Ще бъде извършено следствие, с цел да се откри повода за гибелта, само че няма подозрителни условия и други забъркани лица.
Г-н Кингстън за финален път беше обществено сниман със брачната половинка си лейди Габриела Уиндзор преди по-малко от две седмици.

Двойката носеше идентични облекла в кралско синьо, до момента в който присъстваше на събитие, отдадено на Шекспир, в Лондон в Деня на влюбените. На събитието присъстваше и кралица Камила.

Полицията на Глостършир заяви, че е била извикана от службата за спешна помощ във връзка със гибелта на господин Кингстън. Силите на реда обявиха: " Бяхме извикани от службата за спешна помощ в 18,25 ч. в неделя със известие за гибелта на 45-годишен мъж на адрес в Котсуолдс. Смъртта не се преглежда като подозрителна и ще бъде квалифицирано досие за правосъдния доктор. "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР