Не мисля, че това е вероятно да се случи. Очевидно

...
Не мисля, че това е вероятно да се случи. Очевидно
Коментари Харесай

Военният министър на Великобритания Лео Дохърти: Ядрените заплахи...

Не мисля, че това е евентуално да се случи. Очевидно е, че се употребяват всевъзможни средства в опитите да се разколебаят страните в поддръжката им за Украйна... Не, съгласно мен не. Това е преднамерено. Нещо като упражнение по стратегическа връзка. За заплашване на страните, които се пробват да оказват помощ на Украйна. Но нашата решителност ще остане непоклатима. Това зави министърът на въоръжените сили на Англия Лео Дохърти в особено изявление за „ На фокус " по Нова телевизия за заканите на Русия да използва тактически нуклеарни средства.

 

Британският народ поддържа политиката ни. Няма разделяне измежду английското общество или английските политици. Всички партии са обединени към общата ни политика на безрезервна помощ за Украйна. И това ни даде увереността да бъдем една от първите страни, които предоставиха военна помощ на Украйна. Консенсусът в Обединеното кралство е в действителност незабравим, по отношение на справедливостта и нуждата от поддръжката ни за Украйна. Британците я преглеждат като еднопосочно правилно решение – Украйна беше нападната, окупирани са нейни територии, и по тази причина военният отговор на Украйна за освобождение на своите територии и за възобновяване на суверенитета си е обективен. Затова поддръжката, която оказваме на Украйна, се употребява с всеобщо утвърждение, изясни той.

Оценките са за десетки, стотици хиляди жертви, което приказва за голямата цена, изразена в човешки животи, която е трябвало да бъде платена от съветските въоръжени сили… Вероятно към 400 хиляди души. Това приказва за голямото задължение, което президентът Путин стоварва върху съветския народ. Той води тази война без оглед на сигурността и благосъстоянието на съветския народ, като жертва човешки животи - живота на военнослужещи. Тя се отразява на Украйна, само че и на самата Русия. Това е трагична загуба както на жива мощ, по този начин и на финансов запас. Мащабът на тази загуба демонстрира безхаберието на Путин за съветския народ. Десетки хиляди от всевъзможен тип. Хиляди танкове и бойни машини за пехотата. Руската военна машина би трябвало да се оправя с голямо задължение. Когато стартира войната, Путин се надяваше да завладее Украйна за няколко дни. Блицкриг, да. Но не стана по този начин, с помощта на героизма на украинците. Повече от две години по-късно руснаците бяха принудени да преминат към позиционни бойни дейности – което не е оригиналност за тях, а героизмът и военните достижения на украинците са в действителност забележителни. Не бива да подценяваме и човешката цена, която Украйна би трябвало да заплати. Те се борят доста самоуверено и съгласно мен фактът, че те са понесли обилни загуби, само че не са изгубили бойният си дух, сочи, че те ще съумеят. Защото имат превес в честен аспект, моралът им е необикновено висок и решимостта им да продължат да се борят, уточни Дохърти.

 

Даряваме оръжия на Украйна за самозащита. Как се употребяват те зависи от украинците. Но за нас в този случай няма никакво подозрение от морална позиция – териториите им са обект на инвазия и те пазят своята териториална целокупност. А по отношение на въпроса по какъв начин ще бъдат употребявани тези оръжия – ние нямаме никакво подозрение – в честен, боен и на практика проект, че ще го създадат вярно, счита той.

 

Правилният отговор на Русия би бил да деескалира спора, да изтегли силите си от Украйна и да приключи безразборните си незаконни удари изключително върху украинската инфраструктура, които костват ужасно доста на благосъстоянието на украинците вътре в Украйна. Ние отчитаме и сме привикнали на такива закани. Кремълската изразителност ескалира от началото на тази война цели да разколебае решителната ни поддръжка за качествата за самоотбрана на нашите украински другари, сподели още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР