Обиколка по улиците на Мадрид беляза титлата на Кралете Реал

...
Обиколка по улиците на Мадрид беляза титлата на Кралете Реал
Коментари Харесай

Реал отпразнува 36-ата титла с парад и песен от Анчелоти

Обиколка по улиците на Мадрид беляза купата на Кралете
Реал отпразнува своята 36-а купа на Испания с обиколка из изпълнените с почитатели улици на Мадрид.

Кралете си подсигуриха безапелационната и заслужена купа преди седмица, с оставащи четири кръга до края, когато пред тв приемниците видяха по какъв начин Жирона схваща Барселона с 4:2.

През седмицата Реал имаше и спомагателен мотив за наслада след трагичното класиране за край в Шампионска лига, а купата бе затвърдена през вчерашния ден с разгромно 4:0 над към този момент изпадналия отбор на Гранада.

Така през днешния ден бе ден единствено и само за празненства, а Реал получи своя трофей на подготвителната си база, откъдето потегли почетната шампионска обиклка на Мадрид.

Малко необичайно и нетипичнно награждаване. Свикнали сме тези церемонии да се случват на игрища и празнуващите играчи да са по екипи, само че футболистите на Реал излязоха спретнати и в костюми, а капитанът Начо имаше достойнството да вдигне трофея.

От базата играчите се насочиха с рейс към постройката на Общината, откъдето точно Начо и президентът Флорентино Перес държаха къси речи пред събралото се голям брой, до момента в който Карло Анчелоти не реши да разнообрази ситуацията.

Без непотребни думи, Анчелоти просто взе микрофона и запя химна на Реал, а това сякащ бе началото на неофициалната част на купона, която отприщи същинско шоу из Мадрид.

За Реал това е купа №36 в славната история на клуба, а сезонът за почитатели и играчи въобще не е завършил, тъй като в този момент всички погледи ще са ориентирани към 1 юни, когато на " Уембли " Кралете ще преследват своята купа №15 в Шампионска лига.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР