В днешно време почти сме забравили какво съкровище от отвари

...
В днешно време почти сме забравили какво съкровище от отвари
Коментари Харесай

Домашно лекарство, което лекува бързо възпалено гърло

В днешно време съвсем сме не запомнили какво богатство от отвари и илачи имаме в завещание от нашите предшественици, а в действителност техният резултат в битката с някои болести е непостижим.

Ако сте измежду horata, които се борят с трайно инфектиране на гърлото и сливиците, имаме добра вест за вас. Въпреки че евентуално сте си помислили, че сте пробвали всички медикаменти и нито едно от тях не работи, към момента има един способ, който също така лекува за 4 часа.
Тези храни са отрова за черния дроб
Определиха кои са най-популярните храни, които имат унищожителен резултат върху черния дроб. Злоупотребата с тях може да докара до там, ч...
Прочети повече
Рецептата е:

Върху 80 грама смачкани семена от копър изсипете 200мл вода и сложете на котлона за 15 минути. Ще получите примес, сходна на кафе. Добавете още 50 мл вода, по-късно още веднъж го оставете да заври. После отместете сместта от огъня и прибавете една супена лъжица ракия.

Приемайте от тази примес по една супена лъжица на всеки половин час. След 2 часа болката ще изчезне и след четири часа ще се почувствате по-добре.

При тежки случаи на простуда, можете да пиете това лекарство по-често. Препоръчва се и на тези, които са склонни към възпалено гърло.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР