Уил Смит и Крис Рок се помириха тайно след скандала

...
Уил Смит и Крис Рок се помириха тайно след скандала
Коментари Харесай

Уил Смит и Крис Рок се помирили тайно след скандала в нощта на Оскар-ите

" Уил Смит и Крис Рок се сдобриха скрито след абсурда в нощта на " Оскар " -ите ", съобщи непосредствен до тяхното обграждане пред Mirror.

 

По негови думи Рок е дал прошка на Смит, откакто и двамата си поговорили на четири очи и си признали, че дълго време натрупали напрежение към казуса, който скандализира света преди няколко години. " И двамата знаят, че са минали границата ", сподели осведоменият, който добави: " Помириха се и в този момент са траяли напред с положително. "

Мъжът заключи, че шамарът, който отнесъл Крис от Уил, е бил персонален, защото артистът " прекомерно дълго е търпял подигравките му по отношение на брака му с Джейда. " " Когато удариш някого, осъзнаваш, че този човек е приел мненията персонално. Разбирам го ", уточни още източникът. Но в последна сметка: " Крис и Уил са в положителни връзки. Осъзнали са грешката си. Крис - за подигравките, Уил - за обществения пестник. "

Припомняме, че преди повече от две години Смит удари Рок в лицето на сцената на " Оскар " -ите, откакто комикът се пошегува остро с външния тип на Джейда Пинкет Смит. " Джейда, нямам самообладание за " Редник Джейн 2 ", сподели той, като явно имаше поради обръснатата й прическа, която е резултат от положението на косопад, плешивост. Тогава Смит излезе на сцената и удари Рок, преди да се върне на мястото си и да извика: " Дръж името на жена ми надалеч от устата си. "

По-късно той се извини на сцената. " Искам да се извиня на Академията. Искам да се извиня на всички мои сътрудници, номинирани ", сподели, когато взе " Оскар " за най-хубав артист.

 

Източник dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР