Управлението на кралица Елизабет вече е в миналото, а всички

...
Управлението на кралица Елизабет вече е в миналото, а всички
Коментари Харесай

Щастливото място на Чарлз и Камила

Управлението на кралица Елизабет към този момент е в предишното, а всички погледи са отправени към сина й в очакване до каква степен той ще продължи започнатото от нея. До момента той не разочарова никого, даже в противен случай - всяка негова стъпка е директно или косвено поклонение към паметта й.
 Крал Чарлз III, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, и първата им публична фотография
Кралското семейство - редуцирано до най-важните си членове

Какво разкрива новият портрет

Като да вземем за пример първата обща изява на крал Чарлз и кралицата-консорт Камила.

Двамата избраха да посетят Шотландия - обичаното място на починалата кралица.
 Снимка 589995

В понеделник те дойдоха в Дънфърмлайн. Историческото място, където са заровени някои от шотландските крале и кралици, получи статут на град във връзка Платинения празник на Елизабет Втора.
 Снимка 589996

" Няма по-добър метод да отбележа невероятния живот в работа на обичаната си майка, с изключение на да посетя, станало известно с дългата си и забележителна история, и значимата роля, която то играе в историята на кралството ни ", цитират Чарлз от People.
 Снимка 589994

Кралят беше облечен в обичаен шотландски костюм с килт, а Камила беше подбрала палто в тъмнозелено, което кореспондира с каретата на полата на брачна половинка си. Двамата посетиха локалното абатство, а по-късно се насочиха към Единбург и замъка Холирудхаус - кралската резиденция в Шотландия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР