Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с известната холивудска актриса

...
Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с известната холивудска актриса
Коментари Харесай

Зеленски се срещна с Джесика Частеийн и ѝ благодари за подкрепата към Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с известната холивудска актриса Джесика Частейн в Киев и ѝ благодари за поддръжката, която тя оказва на страната му.

Президентът показа фотография от срещата и написа, че сходни визити на известни персони са скъпи за Украйна.

" Американската актриса Джесика Частейн е на посещаване в Украйна през днешния ден. За нас сходни визити на известни хора са извънредно скъпи. Благодарение на тях светът ще чуе, узнае и разбере още повече истината за протичащото се в нашата страна. Благодаря за поддръжката! ", написа той в профила си в Telegram.

Носителката на " Оскар " дойде в Киев в неделя и посети детската болница " Охматдет ". Актрисата възнамерява да посети и град Ирпен, който беше подложен на всеобщи бомбардировки още при започване на нашествието.

So good. American actress is in. She has met with. It is an important sign of solidarity. I hope that more prominent people will arrive in Ukraine to show their support. Ukraine must remain in focus - it is our common struggle and security
— Hanna Liubakova (@HannaLiubakova)
Началникът на президентския кабинет Андрий Ермак добави, че по време на срещата Зеленски и Частейн са разискали поддръжката за Украйна и украинците във войната против Русия.

" Много е значимо световноизвестни хора да поддържат нашата страна в битката за независимост. Благодарение на това целият свят знае за събитията в Украйна и за закононарушенията на руснаците. Истината е на наша страна. Благодарен съм, че Джесика Частейн непринудено пристигна в Киев. Слава на Украйна ", се споделя в изказването.

Джесика Частейн е позната с функциите си в " The Help ", " Molly`s Game ", " The Eyes of Tammy Faye " и редица други заглавия.

Тя не е първата известна персона, която посещава страната. През април актрисата Анджелина Джоли посети обстрелвания град Лвов, а през юли президентът Зеленски се срещна и с режисьора Шон Пен.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР