Украинската противовъздушна отбрана унищожи тази нощ 30 дрона Шахед в

...
Украинската противовъздушна отбрана унищожи тази нощ 30 дрона Шахед в
Коментари Харесай

Украйна обяви, че е унищожила тази нощ 30 ирански дрона

Украинската противовъздушна защита унищожи тази нощ 30 дрона Шахед в южната част на страната, се споделя в обява в Телеграм на южните сили за защита на Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Безпилотните летателни апарати Шахед-131/136 са били изстреляни от нос Чауда, като са били ориентирани основно против южните региони.

" Тридесет атакуващи дрона бяха унищожени в нашата зона на отговорност от силите за противовъздушна защита: 20 - във Виницка област, 6 - в Одеска област, 4 - в Николаевска област ", се споделя в обявата.



Мощен пожар е избухнал след удар по инфраструктурен обект в Калиновка. За да предпазят цивилното население от разпространяването на огъня, локалните управляващи неотложно организираха подготвителни ограничения за евакуация. Но защото пожарът беше овладян, евакуацията е ненужна, прибавят управляващите. Няма данни за потърпевши.

По-рано украинският държавен железопътен оператор " Укрзализниця " предизвести, че редица влакове закъсняват поради нощна въздушна офанзива, осъществена от съветските войски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР