Тя показа неподозиран талант и видимо е доста сръчна в

...
Тя показа неподозиран талант и видимо е доста сръчна в
Коментари Харесай

Сузанита се оказа по-добре в това направление, отколкото в пеенето

Тя сподели непредвиден гений и очевидно е много сръчна в ръцете

След като мина през редица премеждия в персоналния си живот, раздели с бащата на детето си, след това събиране и какво ли още не, ето, че Сузанита преоткри нов гений, друг от музиката.

Изпълнителката, която предходната година роди, се оказа художничка. " Рисувах я две седмици тази картина ", шокира всички щерката на Орхан Мурад, показвайки в профила си голям портрет на сина си Матиас. Картината провокира огромен интерес измежду почитателите ѝ, които надали са очаквали от нея тъкмо това.

Любопитен се оказва и мотива да нарисува картината - Сузанита признава, че е сънувала детето си още преди да го роди. И твърди, че откакто е видяла сина си, той е изглеждал тъкмо по този начин, както е бил и в съня ѝ, написа " Блиц " След развода си с Орхан Мурад пък, майката на Сузанита - Шенай, също се промени доста, влюби се в различен мъж, заживя с него и в този момент показва огромната си човещина, пускайки прочувствено видео, в което споделя, че е подготвена да одобри в дома си самотна майка с дете от наводнението по Южното Черноморие, до момента в който откри къде да се настани.

" Гордея се с теб, мамо ", окуражи я незабавно Сузанита. А дали това фактически ще се случи, ще изчакаме, ще забележим.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР