Ако се чудите къде е Васил Божков, Емрах Стораро ще

...
Ако се чудите къде е Васил Божков, Емрах Стораро ще
Коментари Харесай

Ако се чудите къде е Васил Божков, Емрах Стораро ще ви отговори

Ако се чудите къде е Васил Божков, Емрах Стораро ще ви отговори. Поне, в случай че се доверяваме на това, което дребният наследник на легендата Тони Стораро пуска в Инстаграм профила си.

В скорошно стори, безусловно от последните часове, Емрах демонстрира и споделя нещо, което няма метод да не разсъни всеобщото любознание. Този път не поради следващата висока скорост, вдигната на някоя от родните автомагистрали, както постоянно се случва, а поради общите фрагменти с олигарха и обвинения в редица закононарушения Васил Божков!

Нещо повече - наподобява, че Емрах освен поддържа скандалния предприемач, само че и евентуално взе участие в политическия му план!

" Ще се оправят нещата ", написа Емрах към Божков в едно от сторитата. А в друго, оповестено в профила на Васил Божков, е дал коментар с многозначителното: " Вие сте! ".

А какво ще последва оттук насетне, единствено времето ще покаже. Дали брат му Фики и татко му Тони Стораро обаче, утвърждават това, също остава мистерия към този момент.

Наскоро пък, Васил Божков се разгласи за легалната приложимост на марихуана на контролирани места, както е в доста страни в Европа и по света, да вземем за пример в Нидерландия, написа " Блиц ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР