Полицията разби голяма наркооранжерия в столичния квартал Орландовци“. При акцията

...
Полицията разби голяма наркооранжерия в столичния квартал Орландовци“. При акцията
Коментари Харесай

Полицията разби голяма наркооранжерия в София

Полицията разруши огромна наркооранжерия в столичния квартал „ Орландовци “. При акцията са арестувани трима души - мъже на 24, 36 и 60 години. Единият от тях е престъпно проявен.

2700 растения в друг етап на напредък са открити на мястото, в което е имало и високотехнологични уреди за развъждане и обработка.

Групата е работила от доста време. Мъжете са арестувани в миг на полагане на грижи за растенията.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “

Количествата, които са произвеждали, не са за улично разпространяване, а за по-едри купувачи на наркотични субстанции, заяви шефът на Групово дело " Национална полиция " Атанас Илков.

Зам.-градският прокурор на София Иво Илиев съобщи, че ще бъдат формирано правосъдно произвеждане за развъждане на наркотични субстанции - в тази ситуация на коноп, както и за държане на наркотични субстанции за разпространяване.

Извършени са претърсвания и изземвания, в границите на 24 часа материалите ще бъдат докладвани в СГП и наблюдаващият прокурор ще реши какви обвинявания да повдигне на лицата и дали ще бъде поискано арестуваното им до 72 часа.

Тепърва ще се обяснява дали са част от проведена незаконна група, или са работили в границите на нормално съучастничество. Ще се открива и дали са работили и за контрабанда в други страни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР