Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано

...
Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано
Коментари Харесай

Изтезаваната Дебора дебютира на сцената


Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе проведено от Deep Zone отпред с диджей Диан Соло и се състоя в Морската градина във Варна.

„ Видях в Дебора благополучие. По лицето й имаше сълзи от наслада. Тя беше с високо вдигната глава и продължава напред в живота с песента „ Зараснали рани “.

Имаше хиляди хора на концерта “, спомня си дебюта на Дебора Диан Савов.



„ Всичко стартира още, когато видяхме новината за Дебора и взехме решение да й подадем ръка. Да й подарим една ария. Свързахме се с нея и й отправихме това предложение. Всичко стана супер, записахме песента, дори напълно скоро успяхме да пуснем и видеоклип към песента на Дебора „ Зараснали рани “. После я поканихме и да бъде специфичен посетител в нашия концерт, който бе на 18 май в Морската градина във Варна. Това бе и нейният дебют на огромната сцена “, споделя Савов.

„ Аз имам другарски усеща към Дебора. Лично съм доста задоволен, тъй като, като видяхме тези усмивки, ни бе задоволително. Също по този начин съм благополучен, че успяхме да й помогнем да сбъдне фантазията си “.

Той показа, че с сътрудниците си са отворени да продължат да надграждат този план, който започнаха с песента „ Зараснали рани “ дружно с Deep Zone и симфоничния оркестър.

„ Това се случва за пръв път в България. Планираме концерти в София, Пловдив, Русе, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. Вече всичко е въпрос на организация с локалните общини. Ако всичко мине по проект, несъмнено, че Дебора ще бъде поканена още веднъж на сцената с нас “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР