Турция отхвърли обвиненията на САЩ, че президентът е направил антисемитски

...
Турция отхвърли обвиненията на САЩ, че президентът е направил антисемитски
Коментари Харесай

Турция осъди твърденията на САЩ за антисемитизъм на Ердоган

Турция отхвърли обвиняванията на Съединени американски щати, че президентът е направил " антисемитски " забележки в рецензиите си към, сподели представителят на неговата партия, представен от Агенция Франс Прес.
" Обвиняването на нашия президент в антисемитизъм е абсурден и неверен метод. Това е неистина, изречена за нашия президент ", написа в Туитър Омер Челик.
 Турция осъди австрийската поддръжка за Израел Турция осъди австрийската поддръжка за Израел
Говорителят на турския президент Ердоган осъди Австрия за издигането на израелското знаме в поддръжка на офанзивата на Тел Авив в Газа....
БГНЕС напомня, че по-рано ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс съобщи в документално изказване, че Съединени американски щати изрично осъждат " антисемитските изказвания " на турския президент Реджеп Тайип Ердоган и го приканват да се въздържа от " език на омразата ".
„ Призоваваме Турция да се причисли към Съединени американски щати, които работят за преустановяване на спора в Близкия изток ", означи дипломатът, без да прецизира кои изказвания на Ердоган се визират. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР